Laivojen potkurirasvat

Mobilgrease XHP 222

lämpötila-alue -20…+150°C

Varmista soveltuvuus tuoteselosteesta.

Litiumkompleksi. Sininen. NLGI 2.

Käyttö: Mineraaliöljy EP voitelurasva. Ankarat olosuhteet: korkeat lämpötilat, vedelle altistuvat kohteet, suuret ja äkilliset kuormitukset. Laivat potkuriakselin voitelu / tiivistys. Potkuri hylsän rasvavoitelu.

Mobilith SHC 1500

lämpötila-alue -30…+150°C,

perusöljyn viskositeetti 1500

Varmista soveltuvuus tuoteselosteesta.

Epäorgaaninen korkeapainelisäaineita + grafiittia. Musta. NLGI 00-0. DIN 51825:2004-06 – KP HC 1-2 N -30.

Erittäin suorituskykyisiä voitelurasvoja, joita voidaan käyttää lukuisissa käyttökohteissa, joissa esiintyy äärimmäisiä lämpötiloja. Niissä yhdistyvät synteettisten perusöljyjen ainutlaatuiset ominaisuudet korkealaatuisen litiumkompleksipaksuntimen kanssa.

Käyttö:  Tuote on NLGI 1,5 ja ISO VG 1500 -luokan synteettiseen perusöljyyn perustuva voitelurasva. Se on tarkoitettu erittäin hidaskäyntisten, raskaasti kuormitettujen ja kuumien liuku- ja vierintälaakerien voiteluun. Kun tuotetta käytetään jatkuvaan voiteluun, se pidentää tehokkaasti raskaiden telalaakereiden käyttöikää.  Tute on osittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi myös pyörivien uunien kantolaakereissa ja kuonavaunujen pyöränlaakereissa. Laivat potkuriakselin voitelu / tiivistys: POTKURI HYLSÄN tiivisteominaisuuksien mahdollinen tehostaminen.

Mobil Stern Tube Lubricant

perusöljyn viskositeetti 24, jähmepiste 10°C,

viskositeetti-indeksi 82

Varmista soveltuvuus tuoteselosteesta.

Laivat potkuriakselin voitelu / tiivistys: potkuri hylsän öljyvoitelu.