Ruosteenestoaineet

Mobilarma MT

Varmista soveltuvuus tuoteselosteesta.

Mobilarma on ryhmä liuotinpohjaisia suorituskykyisiä ruosteenestoaineita. Mobilarma -sarja yhdistää erinomaisen korroosiosuojan ja ympäristön huomioimisen lukuisissa sovelluksissa, käyttökohteissa ja olosuhteissa. Suoja-aika sisällä 9 – 24 kk, ulkona 2 – 12 kk.

Käyttö: Mobilarma MT on monikäyttöinen ruosteenestoaine, joka tarjoaa keskipitkän suoja-ajan rauta- ja seoskappaleille varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Soveltuu erityisen hyvin pitkälle konestetuille tarkuusosille, joissa paksu kalvo ei ole suotava. Mobilarma MT levitetään parhaiten kastamalla kappaleet mutta ne voidaan myös kattaa, ruiskuttaa tai sivellä suojattavalle pinnalle. Tarvittaessa tuote voidaan poistaa pinnalta vetykarbonaattiliuottimilla tai soveltuvilla emäksisillä puhdistusaineilla.

Mobilarma 524

jähmepiste -18°C

Varmista soveltuvuus tuoteselosteesta.

Mobilarma 500 sarja on korkealuokkainen erikoistuote, joka muodostaa tehokkaan ruostetta estävän kalvon koneiden sisäpintoihin. Sitä käytetään yleensä koneen sisäänajoöljynä tai varastointisuojaukseen, ja se sopii erityisesti diesel- ja bensiinimoottoreiden sisäänajoon.

Käyttö: Moottoreiden ja teollisuuskoneiden sisäänajo ja varastointi. Turbiinit, joita ei käytetä pitkään aikaan. Vedelle altistuvat hydrauliikkajärjestelmät, joissa emulsio ei vaikuta toimintaan. Kalibrointiöljy.